Wazdan Melancarkan Portfolio di Pasaran iGaming Bulgaria
Toto

Wazdan Melancarkan Portfolio di Pasaran iGaming Bulgaria

Wazdan , pembekal iGaming yang inovatif, telah melancarkan portfolio kandungan penuhnya di Bulgaria , menandakan bidang kuasa ke -20 di mana syarikat itu telah menyediakan produknya. Pelancaran ini menampilkan 14 permainan paling popular syarikat yang telah diperakui di negara ini dan kini hk pirze boleh didapati di pasaran, termasuk 9 Lions , Magic Fruits Deluxe , Larry the Leprechaun , Sizzling 777 Deluxe dan banyak lagi.

Wazdan Memperkenalkan 14 Tajuk kepada Pasaran iGaming di Bulgaria
Pengendali rakan kongsi akan berpeluang untuk merundingkan tawaran individu dan bekerjasama dengan Wazdan untuk menyepadukan tajuk yang diluluskan dan keluaran masa hadapan mengikut keperluan mereka. Wazdan juga akan menggunakan suite Kebebasan Pilihan yang merupakan satu lagi peluang untuk pemain dan pengendali berasa lebih dekat dengan aksi itu.

Suite ini dilengkapi dengan ciri ” Tahap Kemeruapan ” tulen yang membolehkan pemain memilih turun naik permainan yang mereka mainkan, memberikan Keluaran Sidney mereka kawalan lanjut ke atas pengalaman. Wazdan telah membuat komitmen yang kukuh dalam pasaran baharu dan baru muncul, dengan pembekal berpindah ke beberapa bidang kuasa penting, seperti Ontario di Kanada, Michigan di Amerika Syarikat dan Belanda.

Pasaran Bulgaria kini merupakan satu lagi kemasukan penting untuk Wazdan yang berusaha untuk meluaskan jangkauan dan pengaruh globalnya dengan pantas. Mengulas mengenai perkongsian ini, Wazdan CCO Andrzej Hyla mengalu-alukan pelancaran ini dan berkata:

“Kami telah mengalami banyak pertumbuhan dan momentum tahun ini, tetapi kami masih jauh daripada berpuas hati dengan kejayaan kami. Kemasukan ke Bulgaria ini menandakan yang terbaru dalam beberapa rancangan pertumbuhan yang sangat menarik untuk Wazdan.”

Wazdan CCO Andrzej Hyla
Di Ontario, Wazdan melancarkan menerusi perkongsian dengan jenama SGP Hari Ini SkillOnNet , menjadikan produknya boleh diakses oleh beberapa jenama, termasuk PlayOJO, yang merupakan pengendali yang memenangi anugerah dengan jangkauan global.

Bulgaria Menarik Lebih Banyak Wajaran Berat iGaming
Sementara itu, Bulgaria kekal sebagai tumpuan penting dalam pengembangan ke arah timur banyak syarikat. Awal minggu ini, Pragmatic Play , pembekal iGaming yang lain, mengumumkan bahawa ia akan membuka studio kasino langsung tercanggih di Bulgaria dan berikrar untuk mewujudkan lebih daripada 2,000 tempat kerja menjelang akhir tahun 2023. Baru-baru ini, Wazdan mengeluarkan “ Slot Sizzling Kingdom: Bison ”. Bulan lepas, syarikat itu dilancarkan dengan StarCasinò di Itali.