Tambah efforts policing watara Macau casinos: govt
Toto

Tambah efforts policing watara Macau casinos: govt

Panguwasa Macau wis tambah policing watara casinos kutha, ngandika https://mtbchick.com/ Sekretaris Keamanan, Wong Sio Chak. woro-woro teka sakcepete sawise kedadean awal sasi iki kang perwira polisi murub warning shot sawise ketoke – miturut rekaman video saka bystander sing diunggah menyang media sosial – kang assaulted dening telung wong.

Wong telu wis dijaluk dening pejabat polisi kanggo mungkasi udud ing wilayah ora-udud njaba casino resort Galaxy Macau. Para panyerang sing diduga – kabeh saka daratan China – saiki ngadhepi tuduhan sing ana hubungane karo kejahatan https://afghanistan-analyst.org/ nyerang pejabat polisi. Kadurjanan kaya ngono kuwi diancam hukuman penjara nganti limang taun.

Petugas polisi kasebut dilaporake nandhang tatu cilik nanging wis dianggep cocog kanggo bali menyang layanan garis ngarep.

Wong uga ngandhani wartawan ing dina Rebo manawa pamrentah Macau bakal nglengkapi kabeh perwira polisi garis ngarep kanthi semprotan mrica ing pungkasan wulan, supaya bisa menehi cara tambahan kanggo nyegah para https://energizerresources.com/ tersangka kekerasan yen perlu. Kabeh petugas bakal nampa pelatihan babagan cara nggunakake semprotan mrica, Pak Wong negesake.

Dipuntedahaken kedadean warning dijupuk sadurungé iki Sasi, wakil saka polisi lan pengatur game kutha ketemu kanggo ngrembug cara nambah kerjasama antarane perwira polisi lan pengawal keamanan pribadi ing resorts casino supaya njamin respon cepet kanggo kahanan darurat. Pihak ditanggepi press release bebarengan njaluk operator casino kanggo nambah latihan saka Staff keamanan, lan kanggo nyetel pedoman kanggo nanggepi apa iki dijuluki “kedadean unforeseen”.