Studio City kanggo mungkasi VIP rolling Jan 2020: Melco Resorts
Toto

Studio City kanggo mungkasi VIP rolling Jan 2020: Melco Resorts

Studio City casino resort (digambarke) ing distrik Cotai Macau bakal mungkasi “operasi VIP rolling chip” karo efek saka Januari 2020, promotor utama, tenan https://rainbowjunglekalbarri.com/ casino Melco Resorts lan Hiburan Ltd, ngandika ing dina Selasa kanggo Nasdaq ing Amerika Serikat.

Pengajuan kasebut ora njlentrehake manawa penghentian kasebut bakal mengaruhi kabeh operasi VIP ing properti kasebut, yaiku play VIP ing omah lan dolanan VIP sing ditawakake liwat mitra junket eksternal.

Melco Resorts ngandika ing pengajuan sawijining: “Studio City International Holdings Ltd dina iki announced sing Melco Resorts (Macau) Ltd wis informed perusahaan liwat anak perusahaan, Studio City Entertainment Ltd, sing operator game bakal mungkasi operasi VIP rolling chip ing Studio City casino. tanggal 15 Januari 2020.”

Melco Resorts (Macau) minangka anak perusahaan saka Melco Resorts.

Melco Resorts ora nemtokake alasan kanggo kaputusan. Pengajuan menyang Bursa Saham Hong Kong, Selasa saka wong tuwa Melco Resorts, Melco International Development Ltd uga ora ngrampungake alasan kasebut.

Nanging cathetan ing dina iku saka broker Jepang Nomura nyatakake: “Meja VIP sing disewakake Studio City mung ngasilake 10 persen nganti 15 persen saka perkiraan EBITDA tingkat properti [penghasilan sadurunge bunga, pajak, penyusutan lan amortisasi] (udakara US $ 40 yuta ing 2018). Melco Resorts percaya yen tabel bakal ngasilake volume sing luwih gedhe yen repositioned, bisa uga ing Morpheus ing ngendi panjaluk massa premium wis kuwat.

Sing terakhir iki minangka referensi kanggo menara hotel bintang lima anyar sing dibukak ing wulan Juni kanthi fokus sing dilaporake babagan sing diarani premium-mass play – lan tanpa diwenehi alokasi tabel game anyar-kanggo-pasar dening pemerintah Macau – ing Melco City of Dreams Macau properti kabèh Resorts.

“Ngoper 30 tabel margin sing luwih dhuwur kanggo massa lan 15 tabel volume sing luwih dhuwur menyang VIP,”Bisa mbantu nambah EBITDA Melco Resorts “kanthi US $ 20 yuta nganti US $ 30 yuta,” tulis analis Harry Curtis, Daniel Adam lan Brian Dobson.

“Salajengipun, Melco [Resorts] bakal nahan 100 persen EBITDA ing 45 tabel. Dina iki kudu nyedhiakke 46 persen saka bathi kanggo mitra minoritas “ing Studio City, tambah broker. Iki minangka referensi kanggo struktur kepemilikan kompleks Studio City, sing kalebu mitra ekuitas minoritas.

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd nyathet yen mandhek operasi VIP ing properti kasebut “sacara teoritis bakal ngaruhi nilai aset Studio City”. Analis Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu nambahake: “Yen Melco Resorts mutusake kanggo ndarbeni aset kasebut kanthi lengkap, bisa uga regane luwih murah.”

Nomura uga menehi komentar babagan jadwal kanggo mungkasi operasi rolling chip ing Studio City.

“Melco [Resort] kudu menehi kabar 12 wulan marang mitra minoritas sadurunge https://halloweencostumesmax.com/ tabel bisa dipindhah ing Januari 2020. Strategi iki pas wektune lan kudu efektif. Kita mikir bisa nambah paling sethithik US $ 1 saben saham depository Amerika ing saham sing wis undervalued iki sajrone setahun, “ujare institusi kasebut ing memo.

Posisi pasar Studio City

Sawetara perusahaan junket ing pasar Macau bubar ngandhani GGRAsia yen Studio City nduweni daya tarik sing winates kanggo pelanggan VIP amarga kurang akomodasi bintang lima.

Ing kontras, mall blanja umume diisi karo merek busana lan jam tangan lan perhiasan sing paling disenengi ing China.

Studio City uga duwe restoran Michelin bintang siji , Pearl Dragon, sing nawakake masakan Kanton.

Sawetara broker saiki prédhiksi ana bakal kalem ing Macau reged game revenue (GGR) kinerja ing separo pisanan taun iki, kalebu kamungkinan kontraksi taun-on-taun ing Januari sing bakal mengaruhi VIP ing tingkat luwih saka Kurangé https://ur-doc.com/ populasi saka ing. segmen pasar massal.

Sajarah VIP play ing Studio City minangka tas campuran. Nalika property kabuka ing Oktober 2015, wis ora VIP muter . Ing wektu iku, Lawrence Ho Yau Lung – banjur co-ketua uga kepala eksekutif saka apa sing banjur Melco Crown Entertainment Ltd – ngandika sing ana “keputusan bisnis” related kanggo nomer meja dealer urip anyar-kanggo-pasar diijini ing. properti dening pemerintah Macau. Pemerintah Macau pengin ndeleng liyane unsur non-game ing pasar pariwisata Macau lan industri casino.

Ing Agustus 2016, operator casino ngandika ngrancang nambah VIP play kanggo game ing Studio City. Pengumuman kasebut ngetutake sawetara komentar saka analis investasi babagan ramp alon ing bisnis game Studio City. Banjur diumumake yen operasi VIP diwiwiti ing awal November taun kasebut .