Pratonton Musim NFL: Green Bay Packers NFC North Favorite, Intai Super Bowl
Toto

Pratonton Musim NFL: Green Bay Packers NFC North Favorite, Intai Super Bowl

Terdapat satu perkara yang masih pasti di NFC North: jika Aaron Rodgers adalah quarterback permulaan di Green Bay, Packers akan menjadi pilihan untuk slot hoki memenangi gelaran bahagian. Mereka telah memenangi lapan daripada sebelas gelaran divisyen terakhir, dan satu lagi mungkin ketinggalan.

Aaron Rodgers
Aaron Rodgers tersenyum di atas padang semasa perlawanan 2022. Rodgers mungkin mempunyai banyak lagi untuk tersenyum jika pasukan itu membuat satu lagi penampilan Super Bowl tahun ini. (Aaron Rodgers semasa perlawanan 2022. (Imej: USA Today )
Selagi Green Bay Packers mempunyai Brett Favre atau Aaron Rodgers, mereka sentiasa menjadi pilihan untuk memenangi NFC North. Dan musim ini tidak berbeza, walaupun Rodgers setahun lebih tua, Devontae Adams telah pergi ke Las Vegas, dan rancangannya adalah untuk menjalankan bola lebih daripada sebelumnya di Green Bay.

Pada -200 untuk memenangi bahagian, Packers adalah kegemaran ketiga terbesar dalam semua bola sepak, di belakang Tampa Bay dan Buffalo, untuk memenangi bahagian mereka. Pencabar terbesar mereka nampaknya ialah Minnesota Vikings. Tetapi mereka tidak memenangi bahagian itu sejak 2017, dan tidak mempunyai rekod kemenangan sejak 2019.

Walau bagaimanapun, jangkaan di Wisconsin adalah lebih daripada tajuk bahagian. Green Bay adalah +1200 untuk memenangi Super Bowl musim ini, yang merupakan kegemaran kelima terbesar dalam liga. Hanya Buffalo, Tampa Bay, Kansas City dan Los Angeles Rams menjadi pilihan yang lebih besar untuk menjadi juara Super Bowl.

Detroit dan Chicago menutup bahagian belakang NFC North, dan walaupun kedua-duanya sepatutnya menunjukkan peningkatan berbanding tahun lepas, kami tidak boleh kehilangan bahawa Lions telah memenangi tiga perlawanan dalam dua daripada tiga musim lalu dan Chicago mempunyai satu. musim kemenangan sejak 2012.

Viking, Jejak Singa Di Belakang
Pada +275 untuk memenangi bahagian itu, ia nampaknya merupakan satu lagi musim yang tidak memenangi bahagian untuk Viking. Kali terakhir mereka memenangi kejuaraan bahagian adalah pada 2017. Kevin O’Connell akan mengambil alih sebagai ketua jurulatih musim ini selepas pasukan itu mendapatkan but Mike Zimmer awal tahun ini.

Disenaraikan di +4000 untuk memenangi Super Bowl, Viking berada di tempat di mana mereka kelihatan sebagai pasukan terakhir yang baik sebelum pasukan Live Keluaran SGP seterusnya (Washington +6600), jadi ada harapan di Minnesota. Namun, mereka mempunyai pendakian yang menanjak, dengan bukan sahaja bahagian yang menampilkan Green Bay, tetapi juga persidangan yang menampilkan Bucs dan Rams.

Dan Campbell telah datang ke Detroit dan nampaknya mengubah falsafah francais itu. Ya, ia adalah satu musim, tetapi keyakinan tinggi di Motor City. Pada +900 untuk memenangi bahagian, jangkaan, bagaimanapun, tidak setinggi itu.

Detroit masih jauh untuk pergi, tetapi tidak pernah ada perasaan yang lebih baik di sekeliling pasukan 3-menang dan francais yang tidak memenangi gelaran bahagian sejak 1993, apabila ia dikenali sebagai NFC Central.

Pada +10,000, Lions adalah calon untuk memenangi Super Bowl. Tetapi seperti Jacksonville, yang juga +10,000, nampaknya kedua-dua pasukan sedang menuju ke arah yang betul.

Chicago Tidak Bertuah
Membundarkan bahagian dengan kemungkinan +1200 untuk membawa pulang macau prize gelaran ialah Chicago Bears. Perkara tidak kelihatan begitu menjanjikan di Chicago, hanya mendahului Houston Texans (+2800) dan New York Jets (+2000) sebagai pemenang bahagian yang diunjurkan.

Selepas memenangi NFC North pada 2018, Chicago tidak mempunyai musim kemenangan sejak itu. Pada +10,000 untuk memenangi Super Bowl, ia menyamai mereka dengan saingan bahagian mereka di Detroit.

Hanya Atlanta (+12500), New York Jets (+12500) dan Houston (+17500) mempunyai peluang yang lebih panjang untuk memenangi Super Bowl berbanding Bears.