Pegawai Michigan Merampas 67 Peranti Perjudian, K Semasa Serbuan Flint
Toto

Pegawai Michigan Merampas 67 Peranti Perjudian, $10K Semasa Serbuan Flint

Serbuan minggu lalu di Michigan menjaringkan 67 peranti permainan, wang tunai slot hoki $10,141, dan kad hadiah daripada dua perniagaan depan kedai di Flint , Mich. Perniagaan itu bertindak sebagai barisan perjudian haram, kata laporan berita.

Beberapa alat perjudian yang dirampas dalam serbuan di Flint, Mich
Beberapa peranti perjudian yang dirampas dalam serbuan di Flint, Mich., digambarkan di atas. Lembaga Kawalan Permainan Michigan menjalankan carian. (Imej: MGCB)
Sebanyak 11 mesin slot video dan 56 komputer telah dirampas dalam pencarian Ogos di The Cellular Vault dan Cellular Bank. Rekod perniagaan juga telah dirampas oleh pejabat Peguam Negara Michigan dan Lembaga Kawalan Permainan Michigan (MGCB).

Di dalam Bilik Kebal Selular, pegawai menemui 39 komputer yang digunakan untuk bermain permainan gaya slot. Di Bank Selular, mereka menempatkan 11 mesin slot kendiri dan 13 komputer yang digunakan untuk bermain permainan gaya slot.

Pemain di Cellular Bank juga mendapat kad dengan PIN. Itu membolehkan mereka bertaruh dalam talian dari lokasi luar tapak, kata kenyataan itu.

Pencarian dilakukan selepas MGCB menerima beberapa petua tanpa nama. Seorang hakim kemudiannya meluluskan pencarian. Inisiatif penguatkuasaan mungkin akan membendung pelbagai jenis jenayah, Henry Williams, pengarah eksekutif MGCB, dalam satu kenyataan.

Setakat ini, pegawai belum membuat sebarang tangkapan berhubung penggeledahan tersebut.

Serbuan Perjudian April
Serbuan bulan ini mengikuti tindakan serupa di Michigan pada 27 April.

Itulah apabila penyiasat negeri mengeluarkan 100 peranti dan wang tunai Live Keluaran SGP $29,200, dan banyak kad hadiah, ditemui di tempat permainan yang didakwa di hadapan kedai. Cawangan itu dikenal pasti sebagai The State Road Spot di Davison dan The Bristol Spot di Burton.

Di The Bristol Spot, pegawai merampas 12 mesin permainan kendiri dan 23 menara komputer permainan pada bulan April. Pada bulan April, pegawai merampas 11 mesin permainan kendiri dan 54 menara komputer permainan di The State Road Spot.

Serbuan bermula dengan petua daripada orang ramai mengenai lokasi permainan Burton, kata pegawai. Siasatan mereka membawa mereka menemui operasi di Davison, tambah pegawai.

Bekas Ketua Polis Flint
Pada bulan Oktober, dua lelaki ditahan kerana didakwa mengendalikan Arked West Point di Flint, Mich., mengaku bersalah atas tuduhan perjudian haram. Lelaki ketiga, bekas ketua polis bandar itu, sedang menuju ke perbicaraan untuk tuduhannya.

Bekas Ketua Polis Bradford Barksdale didakwa dengan aktiviti perjudian-feloni, menggunakan komputer untuk melakukan jenayah, dan memiliki senapang patah laras pendek. Barksdale boleh menghadapi sehingga 25 tahun penjara jika macau prize didapati bersalah atas setiap tiga pertuduhan Michigan, menurut kenyataan daripada Peguam Negara Michigan Dana Nessel.

Dia memilih untuk perbicaraan di mahkamah tempatan. Semasa penampilan mahkamah, Hakim Mahkamah Litar Daerah Genesee, David Guinn menemui sebab yang berkemungkinan untuk kes jenayah terhadap bekas ketua itu dibawa ke perbicaraan.

Barksdale kerap bermain poker di Bilik Poker Istana di Burton, menurut WJRT , sebuah stesen TV tempatan. Dua defendan lain dalam kes Flint memiliki tempat ini.

Barksdale didakwa menembak dan membunuh penceroboh bertopeng yang cuba merompak kemudahan permainan pada 2009, kata WJRT . Dia meletak jawatan atau bersara sebagai polis tertinggi Flint pada 2004, lapor MLive , sebuah laman berita serantau.