Harimau Merah memperkenalkan Good Luck Clusterbuster
Toto

Harimau Merah memperkenalkan Good Luck Clusterbuster

Red Tiger’s Good Luck Clusterbuster™ memanggil leprechaun liar yang mesra ke gelendong.

Siaran akhbar.- Red Tiger telah melancarkan Good Luck Clusterbuster™ di mana pemain boleh bekerjasama dengan leprechaun yang membantu untuk memecahkan periuk emas.

Empat Leprechaun Wilds berehat di sudut gulungan untuk membantu pemain melengkapkan kelompok gaji dalam Good Luck Clustebruster™. Di tengah-tengah kekili adalah periuk gergasi, dilemparkan ke dalam batu. Kluster menang Result SGP bersebelahan dengan periuk gergasi yang pecah dari kepingan batu, mendedahkan Periuk Emas di bawahnya. Apabila semua kepingan batu dipecahkan, kekili bergoyang ke padang rumput yang dipenuhi emas untuk Putaran Percuma.

Emas membuat leprechaun menari dengan gembira. Semasa Putaran Percuma, Leprechaun Wilds menari di sekeliling gulungan pada setiap putaran. Setiap kali Data SDY mereka mengambil bahagian dalam kelompok yang menang, Pengganda masing-masing meningkat satu untuk meningkatkan pembayaran.

Gionata La Torre , Ketua Pegawai Eksekutif Eropah di Evolution , berkata: “Good Luck Clusterbuster™ membawa pemain ke padang rumput hijau yang direka dengan indah, di mana Pot Emas terletak di dalam kumpulan leprechaun yang baik. Kehadiran berterusan Wilds meningkatkan potensi untuk melengkapkan perlawanan kelompok, dan membuka Pot Emas adalah ciri hebat oleh pasukan data macau untuk menggegarkan permainan ini. Dapatkan shamrock dan salurkan tuah Ireland apabila anda bergaul dengan rakan mistik anda di tengah-tengah hutan.