Studio City kanggo mungkasi VIP rolling Jan 2020: Melco Resorts
Toto

Studio City kanggo mungkasi VIP rolling Jan 2020: Melco Resorts

Studio City casino resort (digambarke) ing distrik Cotai Macau bakal mungkasi “operasi VIP rolling chip” karo efek saka Januari 2020, promotor utama, tenan https://rainbowjunglekalbarri.com/ casino Melco Resorts lan Hiburan Ltd, ngandika ing dina Selasa kanggo Nasdaq ing Amerika Serikat. Pengajuan kasebut ora njlentrehake manawa penghentian kasebut bakal mengaruhi kabeh operasi VIP ing properti kasebut, yaiku […]

Toto

Galaxy Ent papat Macau casino op kanggo flag mangsa bonus

Macau casino operator Galaxy Entertainment Group Ltd announced Rebo bonus https://covertcreeklodge.com/ discretionary kanggo karyawan sing layak ing kelas manager senior lan ngisor. Siaran pers babagan penghargaan kasebut nyathet staf grup kasebut wis nulungi “ketinggian anyar” sanajan diarani “tantangan pasar sing berkembang”. “Sanajan revenue game wis kalem mudhun ing sasi anyar kupeng tambah http://178.128.120.105 kompetisi karo […]

Toto

VIP nuduhake slips 4Q, baccarat massa nuduhake munggah: Macau govt

bagean VIP baccarat saka Macau casino revenue game reged (GGR) ambruk taun-on-taun lan seprapat ing telung sasi pungkasan 2018. Iku miturut data saka pengatur casino kutha, Gaming Inspection lan Biro https://michellemaries.com/ Koordinasi, ditanggepi ana. VIP GGR kanggo waktu papat ana MOP42,01 milyar (US $ 5,2 milyar), utawa 53,3 persen saka kabeh Macau casino GGR kanggo […]

Toto

Tambah efforts policing watara Macau casinos: govt

Panguwasa Macau wis tambah policing watara casinos kutha, ngandika https://mtbchick.com/ Sekretaris Keamanan, Wong Sio Chak. woro-woro teka sakcepete sawise kedadean awal sasi iki kang perwira polisi murub warning shot sawise ketoke – miturut rekaman video saka bystander sing diunggah menyang media sosial – kang assaulted dening telung wong. Wong telu wis dijaluk dening pejabat polisi […]

Toto

Mantan pemilik saka Grand Waldo Macau ing tawaran casino Jepang

A mantan partner Ngontrol apa ana Grand Waldo hotel lan casino in Macau wis mlebu – liwat anak – Memorandum of understanding kanggo berkembang disebut resort terpadu utawa “IR” ing lokasi provinsi ing Jepang. Get Nice Holdings Ltd ana ngandika unit Genius Wise Holdings Ltd wis dina sing kawangun pangerten karo bisnis Jepang Shotoku Rinaldo […]

Toto

Macau massa kanggo beya uga, VIP kanggo nyilikake ing 2019: Bernstein

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd prakiraan sing sakabèhé casino revenue https://sifangartmuseum.org/ game reged (GGR) ing Macau bakal tuwuh 3 persen taun-on-taun ing 2019, nanging karo massa lan VIP perangan nuduhake pagelaran beda banget. Nalika revenue VIP samesthine kanggo nyilikake dening 2 persen taun iki, GGR ing bagean pasar massa kamungkinan kanggo nambah dening 7 persen, […]

Toto

Data kunjungan baleni mbukak lawang anyar kanggo Macau: sarjana

Data sing nuduhake manawa jumlah pengunjung sing bola-bali ing Macau – ditetepake minangka sing bali sajrone 12 sasi – ing tanggal 30 November wis ngluwihi ukuran sing padha kanggo prilaku pelanggan kaya sing dicathet ing https://survivingmommy.com/ 2017, minangka informasi migunani sing bisa digunakake dening industri pariwisata lokal kanggo nggawe malah hubungan sing luwih apik karo […]

Toto

Suspect transaksi game flat taun pungkasan ing Macau

operator game Macau kang diajukake 2.087 laporan transaksi curiga menyang https://valshawcross.com/ Kantor Intelligence Financial kutha kang taun pungkasan – kira-kira ing par karo volume laporan taun sadurungé. Ing 2017, operator game kutha ngajokake 2.074 laporan , sing nuduhake lompatan 34,2 persen ing data 2016. Kantor Intelijen Keuangan, lembaga pamrentahan Macau sing nglawan pencucian uang, ngirim […]

Toto

Sands China ngumumake bonus, kenaikan gaji kanggo staf

Macau casino operator Sands China Ltd announced ana pembayaran saka bonus https://rainbowjunglekalbarri.com/ discretionary – padha karo siji sasi pituwas – kanggo kabeh karyawan sing layak. Bonus bakal dibayar ing 31 Januari, “minangka pangenalan kontribusi ing 2018,” ujare perusahaan kasebut ing siaran pers. Dokumen kasebut ora nemtokake jumlah agregat sing ditrapake. Perusahaan kasebut uga ngumumake kenaikan […]